Ebbinge leergang- ‘Leiderschap in de Zorg’​

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Voor ondernemende en vernieuwende zorgbestuurders

Voor (toekomstige) zorgbestuurders en directeuren. Programma verbindt de toekomst van de zorg met de praktijk van morgen. Concrete en praktijkgerichte aanpak waarbij de eigen organisatie en actuele veranderende omstandigheden centraal staan. 

Geeft inzicht in toekomstige ontwikkelingen met bijbehorende strategische keuzes. Met zicht op eigen leiderschap en concrete handvatten om mensen en organisatie in verandering te krijgen. Combinatie van vaardigheden en kennis op basis van de nieuwste inzichten. Gerenommeerde sprekers met ruime ervaring in de zorg. Daarnaast relevante inzichten uit andere sectoren. 

Het programma stimuleert ondernemerschap, zelfreflectie en nieuwsgierigheid. Actieve deelname, inzet en leren. Samenspel en intervisie, deelnemers met identieke uitdagingen vormen community. Theorie, praktijkcases en businessgame. Vereist is ruime werkervaring op senior niveau. Academisch werk- en denkniveau. Start: april 2019, 7 bijeenkomsten verspreid over 1 jaar. Zie het uitgebreide programma op: https://www.ebbinge.nl/leiderschap-de-zorg

Blijf op de hoogte!

Scroll naar top