Informatiebijeenkomst – 13 juni 2019 (Amsterdam)

Informatiebijeenkomst – 24 april 2019 (Rotterdam)

De eerstvolgende informatiebijeenkomst staat op woensdag 24 april gepland. Deze vindt plaats van 17.00 tot ongeveer 18.30 uur bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship,  Lee Towers, Marconiplein te Rotterdam Daar kunt u uw vragen stellen over de parttime master en het voorbereidingsprogramma.

Aanmelding is nu mogelijk voor de masteropleiding die september 2019 start voor kandidaten met een niet-juridische vooropleiding op WO en HBO-niveau. Het voorbereidingsprogramma van vier maanden wordt vervolgd met de master die januari 2020 start.

U kunt met ons een afspraak maken om uw deelname en de entreetoets te bespreken. In een persoonlijk gesprek gaan wij in op de te nemen stappen om succesvol te starten. Bel of mail ons voor een afspraak. Onze contactgegevens vindt u op deze website via onze contactpagina.

Op de voorlichtingsbijeenkomst zullen wij uw vragen beantwoorden over het curriculum, de financieringsmogelijkheden en op alles wat er bij komt kijken om een studie te combineren naast uw baan.

Aanmelden informatiebijeenkomst

Parttime Master Privaatrecht Uniek in Nederland
Inschrijven