‘NEW Legal Thinking on Fintech’ met Jan Kees de Jager

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

3 december 2019

Op dinsdag 3 december organiseren de Rotterdam Executive School of Law Executive Education en het International Center for Financial law & Governance een lezing uitgesproken door Jan Kees de Jager, CFO van KPN en voormalig minister van Financiën, met de titel: ‘NEW legal thinking on Fintech‘.

Deze avond zal plaatsvinden in de Rotterdam Science Tower op het Marconiplein te Rotterdam. U bent uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn en mee te praten.

Innovatie & Fintech

Jan Kees de Jager zal ons meenemen in de digitalisering van de financiële sector met deelonderwerpen als bijvoorbeeld big data, cybersecurity en crypto’s. Hij zal ingaan op actuele vragen, zoals: of de gehele structuur van ons financiële stelsel verandert? Wordt het innoverende karakter van de Fintechs belemmerd door te veel regelgeving en toezicht? Of is dit juist nodig als tegenwicht tegen FAMGA en ten behoeve van onze privacy? En wat te denken van de gewijzigde gedragseconomische inzichten in de financiële sector?

Panel

De ontvangst is vanaf 19.00 uur en de lezing start om 19.30 uur. Na de lezing van ongeveer 45 minuten volgt een interactief gedeelte met een panel bestaande uit de fintech professionals Gilbert Gooijers (Founder en Managing Director CM.com), Wieger ten Have (Head Regulatory Compliance Flow Traders), Bernold Nieuwsteeg (Cybersecurity -expert en Founder van CrossOver), Sem Nouws (De Nationale DenkTank 2019) en Anne Hakvoort (Advocaat FG Lawyers).

Moderator: Esther van Rijswijk
Esther van Rijswijk is een econoom die in de journalistiek terecht kwam en werkte voor onder meer Elsevier en RTL Nieuws. Daarnaast is zij nog regelmatig te zien bij Goedemorgen Nederland als commentator economie.

Programma

19.00 uur      Ontvangst
19.30 uur      NEW Legal Thinking on Fintech door Jan Kees de Jager
20.15 uur      Paneldiscussie en interactie met zaal
20.45 uur      Wrap up
21.00 uur      Borrel, napraten en netwerken
22.30 uur      Einde bijeenkomst

We zien er naar uit u te morgen begroeten op 3 december. Deelname is kosteloos. Meld u op tijd aan, want de zaal kent een gelimiteerd aantal stoelen.

Aanmeldformulier

Blijf op de hoogte!

Scroll naar top