De master Privaatrecht voor professionals

Met de parttime master Privaatrecht heeft Erasmus School of Law gekozen voor een interactief onderwijsmodel, met veel individuele aandacht voor de deelnemer en een op maat gesneden deeltijdprogramma passend voor professionals met een drukke werkweek. Erasmus School of Law biedt een academische vorming op hoog niveau voor ambitieuze denkers en doeners.

Intensieve samenwerking

In een groep van maximaal 25 deelnemers zullen de bijeenkomsten interactief zijn met ruimte voor aangedragen zaken uit de praktijk. De hechte samenwerking in de groep levert een nieuw en aantrekkelijk netwerk op dat van waarde is voor werk en privéleven.

Begeleiding met hart en ziel

De deelnemers worden begeleid door hoogleraren en ervaren docenten, die zich met hart en ziel voor hen inzetten. De directe interactie op maandag tijdens de colleges zorgt voor verdieping en inspiratie. Een toegewijde programmamanager ter ondersteuning is online altijd beschikbaar. Een geavanceerde online leeromgeving en een moderne campus met alle benodigde faciliteiten staan verder ter beschikking. Het programma volgt een heldere en logische indeling.

Accreditatie

De master is officieel geaccrediteerd bij de NVAO (Nederlands Vlaamse Accreditatie-Organisatie).

Video afspelen
Scroll naar top