Parttime master Recht van de Gezondheidszorg

Maak het verschil: behaal uw meestertitel naast uw baan. Een op maat gesneden programma met een interactief onderwijsmodel en online componenten. Met colleges op vrijdag. De master is bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg, verzekeringsbranche en onderwijs of zelfstandigen met minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een geschikte vooropleiding.

Curriculum

Curriculum Het curriculum staat grotendeels vast. Hou deze pagina in de gaten om te te volgen wanneer het Curriculum definitief is. 

Persoonlijk gesprek

Op dit moment kunt u zich nog niet aanmelden. U kunt wel een persoonlijk gesprek aanvragen waarbij wij u kunnen informeren over de voorgenomen studie. Ook kunnen wij uw vragen over de toelatingsprocedure die zal worden gevolgd toelichten.

Investering & startdata

  • Erasmus School of Law beoogt in februari 2020 te starten met de master*.
  • Het definitieve bedrag van de studiekosten is op dit moment nog niet bekend. Het zal afhankelijk van de precieze zwaarte van het programma liggen tussen de €23.500 en €27.000. De kosten van het voorbereidingsprogramma dat is bedoeld voor instroom van niet juristen en HBO-ers zal tussen de €4000 en €6000 liggen. Dit is slechts een indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden verbonden.

*onder voorbehoud van accreditatie.

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Drs. Ed van den Berg MBA Directeur
Tel. 06-41736740
Tel. algemeen 010-4081234
Inschrijven