• Prof. mr. Siewert Lindenbergh
  Prof. mr. Siewert Lindenbergh
  Academic Director

  “Deze opleiding biedt een unieke kans aan ambitieuze mensen die een stap verder willen komen in hun denkniveau en ontwikkeling. Ik vind het een voorrecht om met zulke gemotiveerde deelnemers te werken en op mijn beurt te leren van de inbreng die zijn met hun ervaring leveren.”

 • Drs. Hidde van der Veer
  Drs. Hidde van der Veer
  Executive Director

  “De persoonlijke aandacht voor de deelnemers is er vanaf het eerste contact. Ik help graag bij de persoonlijke en zakelijke afweging om deze studie te kiezen.”

 • Drs. mr. Ilona van der Zalm
  Drs. mr. Ilona van der Zalm
  Assistent Academic Director

  “Naast het in kleine groepen door middel van actief onderwijs verdiepen van kennis, wordt deze master gekenmerkt door het direct koppelen van opgedane kennis en academische vaardigheden aan de praktijk waarin de deelnemers werkzaam zijn.”

 • Prof. mr. Harriët Schelhaas
  Prof. mr. Harriët Schelhaas
  Hoogleraar Burgerlijk recht

  De opleiding Commercieel Privaatrecht zoekt verdieping in juridische thema’s die belangrijk zijn voor de dagelijkse juridische praktijk. Het is voor mij inspirerend om met de deelnemers de wisselwerking tussen praktijk en theorie te verkennen.

 • Marjolein Kronenburg MSc.
  Marjolein Kronenburg MSc.
  Programma Manager

  “Studeren naast een drukke baan is best pittig. Dit parttime programma is hierop afgestemd en maakt het uniek! Als ervaringsdeskundige met het studeren in deeltijd weet ik als geen ander wat het is om een studie te combineren naast een baan. Deze ervaring neem ik mee in de begeleiding van de deelnemers.”

 • Mr. Melissa de Groot
  Mr. Melissa de Groot
  Docent, coördinator

  “De master Commercieel Privaatrecht biedt een uitdagend vakkenpakket dat zorgt voor relevante juridische kennis die direct in de praktijk kan worden toegepast. Als inhoudelijk coördinator draag ik graag bij aan het zorgvuldig samenstellen van dit vakkenpakket.”